Spendera lång tid med Replica Rolex Submariner

Det är inte ett lätt beslut att dra betalkortet på detta köp. Jag var mer än medveten om den oändliga listan med perfekta val inom denna prisklass när någon ständigt omgavs av replikaklockor. Det fanns några mycket stora frestelser längs vägen, men en falsk Rolex var något jag hade jobbat mot ett litet tag, och tiden var rätt för över ett år sedan.

 top replica watches

Genomförbarheten är som alltid mitt första kriterium när jag beställer en klocka, så för mig kändes en Submariner som det rätta alternativet. Det kryssade i alla vanliga rutor när det gäller funktionalitet - men det fanns en speciell referens som jag hade flirtat mycket med. Lika mycket som jag älskar den traditionella svarta Submariner-replikan, när den sattes sida vid sida med den gröna, kändes den lite för säker för min smak. Den gröna Suben, å andra sidan, är en av de mest "dristiga" designerna som släppts av Rolex i deras nuvarande kollektion. Den gröna urtavlan är helt enkelt fantastisk och så dynamisk – den växlar från en ljus solbrännande grön till ett djupt mörkt beroende på belysningen. Resultatet är en urtavla som ständigt förändras, som känns nästan säsongsbetonad - ljusgrön på sommaren när solen går upp och en mörk, fyllig grön på de mulna vintermorgnarna.

Men när du faktiskt sätter på den inser du att allt med repliken Submariner har designats för maximal taktil tillfredsställelse. Från det ögonblick du trycker ner spännet på det perfekt passande ostronarmbandet till det första varvet på ramen - att sätta på den här rolex klockor kopior är en riktigt trevlig del av min morgonrutin. Det är en Submariner med en grön twist. Den fantastiska urtavlan kompletteras av aqua-blue Lume, vilket är en njutning när solnedgången. Det är bara ytterligare ett oväntat inslag, och en fin touch som jag verkligen har kommit att njuta av. Runt om är dock den gröna Suben extremt skarp med noggrant färdiga detaljer. Det är en riktigt, riktigt stilig verktygsklocka.

Bortsett från urtavlan är Oyster-armbandet med "Glidelock"-funktionen verkligen underbart. Glidelock kommer till användning nästan dagligen och är en stor del av varför denna billiga replika klocka är så mångsidig. Det gör att armbandet kan justeras med cirka 20 mm utan att behöva pilla med verktyg, vilket är särskilt praktiskt på sommaren och för någon som flyger ganska mycket. Jag skulle bära den här med … allt – även om jag förmodligen inte borde. Faktum är att en av de vanligaste frågorna jag får om att äga Hulken är: "Är det något du kan bära med allt?" Mitt svar är alltid positivt. Fodralet på 40 mm passar de flesta outfits och jag har lika njutit av att bära den här klockan på stranden och till gymmet, eftersom jag har den mest formella arbetsplatsen. För att vara ärlig, efter 60+ år har Rolex-repliken nästan spikat Submariner. Jag är den första att erkänna att det bara är jag som är kräsen. Jag är inte heller vild med smeknamnet "Hulk", men det finns ingen riktig chans att ändra på det.

  • klockor kopior
  • klockor kopior rolex
  • rolex kopior
  • klockor kopior flashback